Пътнически транспорт за цяла България | ЕТ ХЕНЦ – Христо Николов

Пътнически транспорт за цяла България | ЕТ ХЕНЦ – Христо Николов

ЕТ ХЕНЦ – Христо Николов се занимава с транспортни услуги в продължение на дълги години. Седалищният адрес на фирмата е в град Етрополе, а дейността им е свързана с извършването на пътнически превози до различни градове в страната. Компанията е създадена на българския пазар преди повече от 20 години и е заслужила името на доверен партньор в сферата на транспорта.

Фирмата предлага на българските потребители бърз и надежден транспорт. Това е възможно благодарение на отличната техническата база и експертния екип, с които ЕТ ХЕНЦ – Христо Николов разполага. Те извършват превози с автобуси и микробуси на територията на България.

Едно от най-големите им предимства е изключителният екип от шофьори с дългогодишна практика и отлични умения. Те са висококвалифицирани и наистина способни, а дългите години на пътя са ги изградили като надеждни специалисти, които с лекота намират изход от всяка трудна ситуация.

ЕТ ХЕНЦ – Христо Николов разчита на автомобили с отлични технически характеристики, чиято цел е да осигурят не само сигурността, но и удобството на пътниците по време на пътуване.

ЕТ ХЕНЦ – Христо Николов работи с много и различни клиенти от градове в цялата страна. Те са популярен избор, когато става дума за организиране на групов пътнически транспорт в страната.

За повече информация относно тяхната дейност и бъдещото Ви сътрудничество можете да се свържете с тях, като използвате посочените координати за контакт.

Информация за контакт:

Етрополе, бул. Дандевил 31

+359 888 659 327

hencetropole@abv.bg

Виж също

thumbnail
hover

Транспортна компания в с. Ягода |...

ДИ ЙОДИ ЕООД е транспортна компания с дългогодишен опит в сферата, която при...

thumbnail
hover

Автобусен транспорт в Плевен | Димитър...

Димитър Димитров 93 е фирма, която е специализирала дейността си в сферата на ...

thumbnail
hover

Международен транспорт | ТРАНС 2000 –...

ТРАНС 2000 – ИВАНОВИ ЕООД е фирма за международен  транспорт. Компанията ра...

Остави коментар