Превоз на инертни материали | Г и В

Превоз на инертни материали | Г и В

Г и В ООД – фирма от Елин Пелин, специализирана в превоза на инертни материали

Превоз на инертни материали трябва да се извършва с прецизност, качество и професионално отношение към клиента, но и към услугата. Това е специфична транспортна дейност и фирмите, които се нуждаят от нея, търсят в изпълнителя качества като: професионализъм, квалификации, опит, мотивация, добър технически парк и, не на последно място – оптимално съотношение между цена и качество.

Г и В ООД е със седалище в българския град Елин Пелин и отговаря на всички изброени критерии. Транспортното дружество е специализирано в превоза на инертни материали, разполага с нужните МПС, в него работят шофьори с опит, предлага бързо изпълнение и отговорно отношение към всеки договор, който е сключен с клиент.

На разположение на фирмата са багери и пътностроителна техника, които са специално предназначени за транспортиране на инертни материали и земни маси до дестинации, посочени от поръчителя.

Едно от нещата, които ръководството на дружеството прави е непрекъснато да следи пазара, международните тенденции и развитието на технологиите в сферата на товарно-транспортните машини и превозни средства. По този начин се инвестира именно в това, което е най-необходимо за повишаване на качеството на предлаганите услуги.

Машините за превоз на инертни материали се поддържат в изрядно положение, редовно минават на профилактични технически прегледи и са оборудвани така, че да вършат максимален обем работа в минимални срокове. В това отношение имат заслуга и шофьорите, които работят за Г и В ООД – те са специалисти, с богат опит, познават спецификата на работата си и възможностите на машините, с които работят.

Всичко това прави транспортната фирма от Елин Пелин предпочитана, когато става въпрос за транспортирането на земни маси.

В заключение, транспортна фирма Г и В ООД се е доказала през годините като надежден партньор и коректен изпълнител, що се отнася до товарен транспорт в областта на превоза на инертни материали.

ЗА КОНТАКТИ:
Елин Пелин, ул. Климент Охридски 10
+359 897 801 414
E-mail: g.i.v@abv.bg

 

 

Виж също

thumbnail
hover

Транспортна фирма Видин | Витанови Транс

ВИТАНОВИ ТРАНС ООД е транспортна фирма с дългогодишен опит на българския па...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Вътрешен и международен превоз на товари...

Тодорови Транс е компания, специализирала в транспортиране на стоки от разл...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Луксозни лимузини под наем | LimosBG

LimosBG предлага на своите клиенти луксозни лимузини под наем за специални пово...

  • Публикувано от bgstart

Остави коментар