Вътрешен и международен транспорт | Еклиптиктранс

Вътрешен и международен транспорт | Еклиптиктранс

Еклиптиктранс е позната на българския пазар като компания, извършваща транспортна дейност в сферата на товарния транспорт. Фирмата се стреми към непрекъснато развитие. Това не остава незабелязано, тъй като клиентската им база не спира да расте. Безупречната репутация на фирмата е всеизвестен факт не само в региона, но и в цяла България.

Компанията извършва превоз на стоки в страната и в чужбина. За тази цел тя е инвестирала в голяма модерна техническа база, която се състои от множество специализирани автомобили в пълна изправност, позволяващи на екипа на Еклиптиктранс да извършва курсове за превоз на различни стоки за кратко време. Товарните превозни средства на фирмата са от ново поколение и разполагат с всички нужни елементи, за да бъдат комфортни за шофьорите, отговорни за товара Ви.

Екипът на Еклиптиктранс се състои от водачи с висока квалификация и богат опит. Те не се притесняват от дълъг път и сложни задачи. Служителите познават добре не само европейските пътища, но и камионите си и със сигурност са способни да се погрижат за целостта на товара Ви. С тях можете да бъдете убедени, че превозваната стока е в сигурни ръце.

Еклиптиктранс работи според всички европейски изисквания и притежава цялата нужна документация, осигуряваща им лиценз за превоз на разнообразни стоки и материали. Оборудването им е подложено на непрекъснат контрол и е поддържано в абсолютна изправност.

Можете да им зададете своите въпроси, като използвате посочените координати за контакт. Те с удоволствие ще Ви предоставят точна и актуална информация.

Контакти:

град Ботевград, ул. Прогрес

+359 87 855 3555

teddaniel@abv.bg

 

 

Виж също

thumbnail
hover

Бърз и сигурен транспорт в страната...

ЛАЛЕВ – ТРАНСПОРТ ЛТД ООД е българска транспортна компания с утвърдени трад...

thumbnail
hover

Транспортна фирма в Стара Загора |...

Бис ООД е транспортна фирма. Тя организира международни курсове и предлага н...

thumbnail
hover

Покривала за камиони, лодки, тенти, шатри...

ЕТ Васил Христов е фирма със седалищен адрес в град Хасково, която предлага г...

Остави коментар